Sycity – Aplicatia premium prin care iti faci prieteni noi.

Am creat pentru tine o metoda unica de socializare si localizare – Sycity.



Noua ta retea de socializare

Sycity evolueaza odata cu tine! Incercam in permanenta sa vedem de ce ai nevoie si sa facem ca reteaua sa se adapteze dorintelor tale. Aplicatia Sycity este singura aplicatie adaptata dorintelor fiecarui “Popularity Lover”.






Oamenii din jurul tau

Look around! Apasa pe “People” . Vei vedea persoanele din aceeasi locatie cu tine! O multime de oameni noi, pe care acum ii poti descoperi mai usor prin intermediul Sycity. De acum poti cunoaste si comunica cu persoanele care se afla langa tine. Personalizeaza-ti profilul astfel incat ceilalti sa te poata recunoaste.



Momente de neuitat

Te-ai intrebat vreodata cum isi petrec ceilalti timpul in locatia ta preferata? Descopera noi subiecte si imparte experientele tale cu ceilalti. Posteaza fotografii, spune-ti parerea si lasa-ti “amprenta” in acel loc prin butonul “Mark”. Cu Sycity este mult mai usor sa arati cat de mult apreciezi o bautura, cat de bine te distrezi cu prietenii tai si ce faci in timpul liber.






Ce fac prietenii tai:

Acum este mai usor sa tii legatura cu prietenii tai si sa impartasesti momentele tale preferate cu ei! SyCity introduce noul concept de comunicare “Global” care permite interactionarea cu prietenii tai chiar daca nu te afli intr-una din locatiile disponibile pe Sycity.



Totul e mai accesibil:

Apasa pe butonul “Board” al locatiei in care esti si afla mai multe despre acel loc, cauta si selecteaza un produs din meniul digital.






Fa-ti prieteni noi:

Vrei sa cunosti mai bine pe cineva anume sau ai vazut o persoana cunoscuta la o alta masa? Prin butonul “Add new friends” de pe Sycity, iti faci prieteni noi! Cu SyCity, ai ocazia sa trimiti un mesaj oricui este prezent in acel loc si astfel sa ii cunosti mai bine. Creaza-ti in doar cateva minute nenumarate oportunitati, cunoaste mai multi oameni si fa-ti noi prieteni cu Sycity!



Gaseste locuri noi:

Deschide meniul aplicatiei Sycity, apasa pe “Locations” si vezi locatiile din orasul tau! Cu aplicatia Sycity poti vedea fotografii din interiorul unei locatii! Ti-ai dori sa vizitezi cafeneaua sau restaurantul despre care vorbesc toti? Acum e timpul sa faci asta! Descopera locatii noi si interesante, care sunt in reteaua SyCity, in care poti socializa, te poți distra, poti vedea meniul locatiei direct de pe telefon. Relaxeaza-te in locatia ta preferata!